Je ondernemingsplan delen
Heb je een ondernemingsplan gemaakt en heb je er geen moeite mee als deze als voorbeeld op onze website wordt gepubliceerd? Indien je ondernemingsplan door ons wordt goedgekeurd kun je deze binnen enkele dagen terug vinden op deze website.

Waar moet het ondernemingsplan aan voldoen:
Wij verwachten een serieus en geheel compleet ondernemingsplan. Uiteraard is het toegestaand zeer privacy gevoelige informatie zoals NAW gegevens, je geheim in het marketingplan of enkele financiële cijfers aan te passen naar voorbeeld informatie. Op deze manier blijft het een geheel ondernemingsplan maar ben jij niet bang dat je geheim uitlekt. Het ondernemingsplan zelf moet wel intact blijven maar mag dus een of twee hoofdstukken met wat voorbeeldinformatie bevatten als je die exacte punten liever niet prijs geeft.

Voorwaarden
 
  1. Het ondernemingsplan moet door ons worden goedgekeurd. Wij sturen binnen 4 werkdagen onze goed- of afkeuring. Indien wij het afkeuren sturen wij onze reden toe en zullen wij het niet verder gebruiken.
  2. Wij accepteren enkel ondernemingsplannen van (potentiële) Nederlandse bedrijven.
  3. Het ondernemingsplan mag niet ouder dan 8 jaar zijn.
  4. Uiteraard verwachten wij enkel unieke ondernemingsplannen. Een voorbeeld ondernemingsplan van bijv. de KvK of een bank zal worden afgewezen. Een ondernemingsplan van je studie etc. is dus wel toegestaan. Het ondernemingsplan hoeft niet werkelijk te zijn uitgevoerd.
  5. We accepteren enkel ondernemingsplannen waarbij niet de verwachting is dat deze aanstootgevende content bevat. Politieke, religieuze of bij wet of fatsoen niet acceptabele ondernemingsplannen zullen wij dan ook niet accepteren.
  6. Wij zijn ten alle tijden vrij hoe wij het geheel of een gedeelte van het ondernemingsplan willen publiceren. Zorg dus dat privacy gevoelige informatie wordt afgeschermd of vervangen voor voorbeeld informatie voordat het ondernemingsplan zelf wordt ingestuurd. Alles wat je instuurt mogen wij publiceren maar je mag het wel vooraf aanpassen.
 

Voldoe je aan deze 6 voorwaarden?
Stuur je ondernemingsplan in per e-mail. Noem bij voorkeur ook even je telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken indien wij enkele vragen hebben over het plan. Verder is het interessant om te horen waarvoor je het plan gemaakt hebt (werkelijk bedrijf? Studie? Hobby? En hoe oud het ongeveer is. Gebruik het formulier op de Contact pagina om je ondernemingsplan op te sturen.
 
 
inhoudsopgave ondernemingsplan
Samenvatting
Ondernemer
Onderneming
Algemeen
Dienst of product
Doelgroep of markt
Omgevingsanalyse
Bedrijfsformule
Financieringsplan
Exploitatiebegroting
Prive-uitgaven
Liquiditeitsbegroting
 
 
 
Home | Ondernemingsplan | Voorbeeld | Studenten | Delen | Schrijven | Vragen | Links | Over ons | Contact